dinsdag 31 mei 2011

Mijn ochtendhumeur

Al jaren heb ik een KNOERT van een ochtendhumeur, niets mee aan te vangen.
Niemand kon het verhelpen, mijn moeder niet, mijn toenmalige kat niet, mijn mede-klasgenoten niet, mijn collega's niet ... Voor tien uur was ik niet aanspreekbaar, mijn gezicht sprak boekdelen.
En, ik geef toe; ook nu heb ik momenten dat ik liever van de aardbodem zou verdwijnen wanneer ik 's morgens mijn ogen opendoe ... Maar, beste mensen, ik heb vandaag de dag géén kans meer om een ochtendhumeur te hebben. Want geef toe; wie wordt er niet vrolijk van volgende liedjes die ELKE OCHTEND (!!!!!!) in de badkamer schallen :

a) http://youtu.be/Y4lOFfiVyRY
Laura : zo verliefd, Euro Visie Songfestival 2009b) http://youtu.be/eNk8DD3ZDTE
Amika : het is zomerc) http://youtu.be/U8HKIkjwOZ8
In the Jungle met nen Hippoc) http://youtu.be/0rX9zQvxw_4
De drie trezebezen van K3En ik maar moeite doen om CDs van De Kapitein te kopen, naar optredens te gaan van De Kapitein, Liedjes van Nonkel Bob en Tante Terry ... Liedjes over appelsienen, zakdoeken leggen; je kan het je niet inbeelden .. en gelukkig op school nog een meester die gitaar speelt ..
Maar, neen hoor ... Elke dag opnieuw moet ik de Studio 100 troep aanhoren.
Maar euh, nu klinkt het alweer of het een aanslag is op mijn humeur ... en dat is het niet hé; ik word er zowaar vrolijk van !!!

En hemel .. onze kleinste heeft én een piano én een xylofoon en vindt er niet beter op om daar ook nog es luidkeels op te slaan ... nog wel tegelijk ... én het kind blijkt dan ook nog es talent te hebben voor ritme enzo. Dus; binnen dit een vijf jaar, kan ik ook nog es de valse katmomenten horen op een piano of een viool.

Maar, nee, ik word daar vrolijk van !!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten