zaterdag 11 juni 2011

Denemarken : count down

.. In iets meer dan drie weken trekken we met ons vieren naar Denemarken ... En wat hebben we ? Niets ! De voorbereidingen staan niet verder dan het omcirkelen van een paar plaatsjes op een kleine vlek dat het land moet voorstellen. Begin ik te panikeren ? Neeeeee toch ? .. Ja, dus !

En vermits wij ALTIJD accidenten aantrekken, maak ik mij nu al zorgen ... We hebben een goeie verzekering "check". 

Maar zou ik beter niet eerst nog es naar de tandarts gaan om die tandenpijn te laten oplossen die sinds een week of vier smalend steken uitdeelt ? Zou ik niet beter nog es op controle gaan met de kleinste die het tegenwoordig ook niet meer zo nauw neemt met het begrip "voeding" ?  En wat gaan we de oudste heel de maand voederen, elke dag boterhammen met choco ? ... Help; mijn maag wringt samen.

En vermits Nore nog steeds niet wil doorslapen .. Was het niet beter om met twee tentjes te gaan in plaats van een camper, kwestie van de wallen niet te hoeven weg shoppen met een of ander programma dat nog geen intrede deed in ons gezin ? Gingen we hier niet voor foto's onder het moto, naturel is mooier ?

Zouden we niet nog snel een testament laten samenstellen kwestie van onze reiscrisis te overleven ?
Want eerlijk ... ik denk niet te overleven op zo'n kleine oppervlakte met een kleuterpuberende dochter (mijn wil is wet mama), een peuterpuberende dochter (pappen drinken ? niet voor mij, toch ?) én ne puberende vent (ik word grumpy als mijn maag leeg is) !

Om nog maar te zwijgen over mijn mankementen wel te verstaan ... ik haat vuiligheid, lichte vorm van smetvrees ? Constant loop ik met een dweil en Mijnheer Proper rond, ik omarm mijn stofzuiger meer als het lief, mijn wc-pot details houd ik liever voor mezelf ... en wedden dat onze zomer al voorbij is en we daar 24/24 op elkaars lip moet zitten/hangen/kruipen ? Neeeeeeeeeeee ...

2 opmerkingen:

 1. SOS hulpadvieslijn ter beschikking:-)
  PS mag het een troost zijn, Denen zijn zeer propere mensen, vooral op campings EN kindvriendelijk:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mmmm ....
  Waar ging jij vroeger op reis ?
  Echt ALLES komt goed .
  Gewoon je eigen boere goesting doen en je verder niks aantrekken en enkel proberen te genieten.

  BeantwoordenVerwijderen