dinsdag 11 oktober 2011

De Miekes vs. flocken

De Miekes ?
Awel ja, dat is een meidenkliek die elkaar een jaar of vijf geleden heeft leren kennen op een forum allen herstellende van een miskraam. Jaja .. Soms vloeit uit verdriet ook iets moois.
We zijn met een 10-tal vrouwen die ondertussen allen minstens twee kinders hebben.
Wat in het begin eerder banaal leek (althans voor mij toch, schrijven op een forum ???) is uitgegroeid tot de Miekeskliek. We zien elkaar niet zo heel regelmatig, iedereen woont nogal ver uit elkaar maar het klikt gewoon.  En dat willen we zo houden. En gelukkig is er Facebook, en mail, en sms ...

Zondag was het dus een Miekesnamiddag want er is een nieuwe spruit geboren en die wilden we uiteraard zien !!!! Een Miekesmiddag is gewoon zo'n dag/avond/middag met alleen maar "wijven-praat".  Er wordt lekker door elkaar gekwetterd, tips uitgewisseld over opvoeden, poetsen, (verbouwen), relaties, jobs, ontspanning, typische vrouwen dingen ! No men allowed !!!

Voorbije zondag waren we dus met Vier Miekes en Acht Mini-miekes !!! Jawel, elk van ons had op zijn minst 1 dochter mee !!! En warempel, die meiden komen ook nog es kei goe overeen ... Super !

En daar ontdekte ik dankzij (sterretje) Sam nog maar eens een nieuwigheidje ... Flocken. Flocken betekent dat je met flockfolie (een fluwelen stofje) een kledingstuk pimpt.  En, dat is nu toch wel weer iets voor mij zeker .. En ook een beetje voor Het Lief want die kan nogal goed met een cuttermesje overweg.

Duuuuuus, ... op zoek naar folie en patroontjes ... Via http://vermiljoenshop.be/nl/ alvast wat folie besteld. Morgen naar Hema voor wat T-shirts want beide kinders hebben dringend shirtjes met lange mouwen nodig en pimpen maar ... En nee, het worden geen typische meisjesachtige dingetjes.  Ik heb stoere meiden ...
Wordt dus vervolgt want ja, ik kan het niet laten van een foto te posten !!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten