zondag 4 maart 2012

K3 en Eyo

Deze middag met Kato naar het Sportpaleis geweest voor het meidentrio ... Ze zeurde namelijk al lang voor een bezoek aan "die zaal waar mama altijd naar muziek luistert". Ben dan maar overstag gegaan voor K3 en hun nieuwe show Eyo, uiteraard zonder al te grote verwachtingen ...

Ik was eigenlijk wel onder de indruk, Studio 100 is een echte marketingmachine, alles zit goed.  Het podium, de kleding, de dansers, de belichting, de liedjes en het trio .. Alles zit perfect in elkaar ... Een aaneenrijging van de ene hit na de andere aan een sneltempo. Af en toe drie mini meiden die een deuntje zingen zodat de grote meiden toch wel een halve minuut de tijd hebben om zich om te kleden. Neen, een goede geld- en marketingmachine.

En werkelijk elk liedje kan deze moeder mee keelen ... De dochter ? Die zat er in het begin zeer bedrukt bij. Het was de eerste keer en ze werd overdonderd door het lawaai, het publiek, de meiden en de setting ... Na een uur ontdooid en lekker meezingend en dansend. Een succes voor Kato en die duizenden andere kids ! Mama's, papa's, iedereen was volledig ondergedompeld in het gebeuren.  Als afsluiter nog even scoren met een piratenship dat over het publiek zweefde, vuurwerk en hop, voorbij ...

Wat me wel verbaasd heeft, is dat de muziek net zoals bij een gewoon concert loeihard staat ! Wij hadden gelukkig onze doppen mee en een hoofdtelefoon voor Kato maar toch, daar zouden ze toch best iets aan kunnen doen .. Je gaat toch de oren van vierjarige fans niet verknoeien ? En zelfs vijf uur erna, zeurt er hier eentje over oorpijn ! Shame on you guys !

Soit, dat buiten beschouwing gelaten vond ik het best in orde. Ik heb genoten en was eerst met loden schoenen vertrokken. K3 begod ... Ik ? Had het vier jaar kunnen uitstellen om naar eender welke Studio 100 show te gaan, maar, nu overstag gegaan voor de enige show voor 2012 in Belgie !

2 opmerkingen:

  1. Ah zijn jullie geweest... Het lijkt me ook heel erg overweldigend voor de kinderen, de show zal wel super geweest zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kato werd overdonderd en eerlijk .. ik ook wel een beetje .. die dames moeten nogal beschikken over een energie want het ging vooruit aan een hels tempo !

    BeantwoordenVerwijderen