woensdag 18 april 2012

Buienradar : adden die handel !

Ik heb het niet met onze weerman/vrouw ! ABSoluuuut niet ! Neh ... Geen idee wat die mensen allemaal gestudeerd hebben, ze zullen wel slim zijn .. Maar, ze zitten er altijd naast.

Zeer ambetant wanneer je kinders hebt maar ook wanneer je wil sporten. Dikwijls pas je je agenda aan en wordt het ineens kei goe/slecht weer.

Voorbije week twee keer compleet doorweekt terug thuis na het lopen en een afspraak met de dierentuin veranderd omdat onze weerman zo'n slecht weer afriep.  En wat bleek; het was vrijdag en zaterdag prachtig weer ... prachtig loop én dierentuinweer .. En wat deden wij ? Alles afblazen :o(

We hebben hier al een hele tijd de gewoonte om de buienradar na te kijken. En werkelijk .. Dat klopt gelijk een bus !!! Kan het iedereen aanbevelen, het zou een vaste app. moeten zijn op ieders I-phone, I-pad en alle andere I-toestanden enzo !!!  Dus, beste volger ... adden die handel !!!

(en ja, de keren dat ik er effenaf naast zat was omdat ik de buienrader niet gevolgd had, heb namelijk niet altijd een I-dinges in de buurt). voor de rest, lig ik compleet niet wakker van regen/sneeuw/vries en wind in de eerste zes maanden van het jaar .. het hoort er bij !!!!


http://www.buienradar.be/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten