donderdag 7 juni 2012

Een zomerse panty is hip !

Gelezen op het net :

Het is weer volop de trend om ook in de zomer een hele fijne huidskleurige panty te dragen die de imperfecties van je benen verdoezeld. De panty is als een soort make-up voor je benen, en is veel aangenamer dan een plakkende bruin zonder zon crème te smeren. Zo is de Shelina reeks van Falke een zeer dunne zomer panty die zelf de warmte weerkaatst waardoor je benen aangenaam fris blijven. Draag je graag open schoentjes of pumps, dan is de teenloze zomerpanty van Falke een must. Deze toeless panty bestaat ook in verschillende tinten, al naargelang je huidskleur. Nu is ook de toeless stay ups beschikbaar!

Mensen, ik ben hip ! Zoals ik eerder al vernoemde heb ik problemen met zomerse schoenen die dicht zijn, leder of geen leder, heel dikwijls staat het bloed in mijn zolen. Als ik een hak wil dragen, opteer ik soms voor huidkleurige panty's van Falke.  Eerder toevallig, een lieftallige dame van Veritas hielp mij bij het kiezen.
En nu blijkt het dus hip te zijn ! Dus, dames, ... ideaal voor het blote-benen-moment in juni !!!
Euh, kanttekening, verbergt geen blauwe/groene/gele plekken ! Voor de rest oogt het super natuurlijk en het stoort ook niet, alhoewel ik liever de wind op mijn blote huid voel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten