vrijdag 22 juni 2012

Instagram camera : hebben !

Gelezen in de Standaard :

Socialmatic, de Instagram-camera die enkele conceptontwikkelaars enige tijd geleden bedachten, zal binnenkort echt te koop zijn. Enkele privé-investeerders hebben zich achter het project geschaard en laten deze maffe camera in productie gaan.

Enkele weken geleden was de Socialmatic niets meer dan een concept, ontsproten aan het brein van de creatievelingen van ADR Studio. De camera ziet eruit als een Instagram-icoon, maar kan echt fotograferen, heeft een aanraakscherm aan de achterkant en kan zelfs de retrokiekjes meteen afdrukken met de ingebouwde printer.

Met de hulp van enkele privé-investeerders kan ADR Studio binnenkort niet alleen een werkend prototype maken, maar zal de Instagram Socialmatic ook echt in productie kunnen gaan.
Het is nog te vroeg om te kunnen zeggen wanneer en waar deze maffe instant camera te koop zal zijn, en hoeveel het gadget zal kosten, maar het is alleszins een speeltje om naar uit te kijken.

tIs echter wel zo dat wij een Polaroid camera hebben, die een dezer hersteld zal worden.
Soit ... Mocht dit hebbeding betaalbaar zijn dan is NIETS of NIEMAND nog veilig voor mijn oog en ben ik officieel verslaafd !!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten