zaterdag 7 juli 2012

Rennen ... of wandelen ?

Lopen vraagt u ?
Zat ik terug op schema en verpulverde ik snelheidsrecords (goed) en hartslagrecords (slecht) dan is het lopen al twee weken partie ..
De ene week gewoon té druk (ja, af en toe kan het best wel even té druk zijn), voorbije week had ik last van de rug ...
De rug wil soms gewoon niet mee ! Familie-trekje en soms best akelig. Zeker als je op een festival staat en plots niet meer kan stappen en over je hele logge lijf begint te rillen van de pijn. Geen houden aan, exit Arras :o(

Gelukkig thuis roze pillekes maar het doosje roze pillekes blijft natuurlijk niet gevuld. Een doktersbezoek is dan best aangewezen want Dafalgan snoepjes helpen dan niet.
Een spierontsteking in de onderrug met vertakkingen (hoe moooooi) naar boven (hoofd, armen, schouders) en onderen toe (de poep of poepje).

Gezellig als je op vakantie naar de bergen trekt, een aanrader, NOT !
Mevrouw, u mag blijven sporten hoor ... Wandelen, fietsen, zwemmen maar niet lopen.

Grrrrr .... Gevolg is een ploetermoe die met zichzelf geen blijf weet, niet te genieten is en zo haar spieren ziet in elkaar schrompelen.
Een compliment van de huisarts : "Mevrouw, u bent een soepel mens" ... Bloos, bloos ...  Dat oude, logge lijf wil dus toch nog mee ...
Hopelijk tegen de bergen beterschap want, Runnersworld publiceert een foto-wedstrijd met Instagram over de mooiste loopplekjes en ik heb er zin in, ECHT !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten