vrijdag 18 maart 2011

Trampoline

Mmm, onze tuin .. Toen we twee jaar geleden verhuisden van ons appartement naar ons huis was de algemene regel "wij gaan niet doen wat de gemiddelde Vlaming doet " ... Hierbij verduidelijking :

- geen tuinhuis
- geen schommel
- geen trampoline
- een garage voor een auto, niet voor rommel.

Mmm, enkele maanden later en hopla daar stond plots een tuinhuis ! Jawel ...
Enkele maanden later, hopla; een zandbak én een glijbaan (ach, ze zijn zo lief en moeten toch bewegen ?).
Enkele maanden later ...  De zomer is ten einde, krijgen we een voorstel dat we niet kunnen weigeren; 30 percent korting op een Chique, Degelijke en Normaliter niet te betalen Trampoline.

Bekijk de afbeelding op ware grootteDie trampolines zaten netjes in een doos en de diameter was een 3, ... zoveel iets ...
Ahum, ik en wiskunde, nooit mijn sterkste kant geweest, dat zou allemaal wel eventjes lukken in onze tuin.  Voorbije zomer hadden we die netjes aangepland met bloemen, struiken, grasmatten. Héél de zomer heb ik die tuin met keiveel liefde onderhouden (oh ja, heb ik al gezegd dat er ook nog een blaft van een opblaasbaar zwembad stond ??)
en ja, volgens mij kon die 3, ... wel in de tuin.

Voorbije weekend was het dus zover, de dozen gingen open.  Tromgeroffel, Kato zou eindelijk haar trampoline kunnen gebruiken.  Die 3, ... blijkt echter wel héél 3, ... in diameter en bedekt een flinke oppervlakte van onze tuin.  We hebben een probleem ... Dit weekend kunnen we dus heel onze tuin opnieuw aanplanten ... En past dat in onze drukke agenda ? Neen, eigenlijk niet ... Maar, kunnen we het ? Yes, we can ..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten