zaterdag 11 februari 2012

Nieuw luisterverhaal

De Wilde Zwanen (Boek+CD)Het was hoog tijd voor een nieuw Heerlijk Hoorspel.
Het vorige verhaal konden we woordelijk mee vertellen ... En ik wilde al een tijdje het hoorspel met Peter Van De Veire.
Dus, deze keer gekozen voor De Wilde Zwanen.

Prinses Elisa is helemaal de kluts kwijt wanneer haar 11 broers worden omgetoverd in zwanen. Alleen door 11 hemden te vlechten van brandnetels kan ze de betovering van haar stoute stiefmoeder doorbreken. Ze sluit vriendschap met ‘n bende vrolijke spoken, wordt bespied door een bazige bisschop en verliest haar hart aan de verlegen koning Boris. Hoe dàt afloopt, beleef je in dit meeslepende hoorspel.
Met de prachtige stem van Amaryllis Uitterlinden, het onweerstaanbaar grappige duo Tom Van Dyck en Frank Focketyn, Gène Bervoets als bisschop, Sien Eggers, Tania Van Der Sanden en Camilia Blereau als de drie bleitkousen, Annet Malherbe als stiefmoeder, Vic De Wachter, Geert Van Rampelberg als Boris de Schuchtere, Koen De Graeve als terminator, en vele anderen.
Met bovendien exclusieve gastoptredens door Mark Uytterhoeven als voetbalcommentator, Jef ‘Wellnesskliniek’ Hoeyberghs als zichzelf, en Peter Van De Veire als dode DJ.


Iedereen is hier terug laaiend, smaakt alvast naar meer !
En vemits we de Heerlijke Hoorspellen hebben leren kennen via een collega van Het Lief, beetje reclame maken voor zijn stripwinkel http://tsetsestrips.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten