zaterdag 11 augustus 2012

OS : Mini mini Cooper


Heb je ze al gezien tijdens de Spelen ?
De Mini mini coopers ?
Zalige bakskeus ... En diegene die er mee mag spelen is a lucky basterd !
Ze worden gebruikt om speren en discussen te halen tijdens het Atletiek.
Aangedreven op afstandsbediening zorgen ze voor een leuke toets. Love them ...
Zouden ze die nadien per opbod verkopen op e-bay ? Ik ben alvast kandidaat.Want, eerlijk ... Ik ben zot van die auto's, allez, ik ben eigenlijk zot van mini's, Fiat 500, kevers, eendjes. Vroeger ging ik naar kever meetings (ook al heb ik er nooit eentje gehad, snif) en thuis heb ik een mooie verzameling van kleine keverautootjes ...
Eind vorig jaar heb ik een Fiat 500 gekocht waar ik heerlijk mee rondhos in "A"... Ideaal ook voor de kindjes, die met hun kinderstoelen nog altijd vrij ruim zitten ! Jawel !!! Ben er echt content van ..


Helaas is mijn Fiatje momenteel een beetje heel erg ziek, staat hij in de garage en is het de Oma Fiets die me overal naartoe brengt.  Hopelijk krijgen ze hem snel terug gezond want mis mijn bakskeu. Ben er aan gehecht. Als ze zeggen dat alleen mannen zot zijn van foto's, Goed Fout ! tIs alleen zo dat je mij nooit een plezier zal doen met nen opgefokte BMW, Audi, VW, Mercedes of ander gespuis ... Neenee, een retro bakskeu is mijn ding.

Soit, als het aan mij gelegen had, werd het een Mini maar a) paste niet in het budget b) kreeg er geen twee kinderstoelen in (raar natuurlijk want de Fiat is niet groter).  Gelukkig staat er thuis een mini coopertje te pronken tussen een VW busje, een Vespa en dus ook nen hoop kevertjes.Geen opmerkingen:

Een reactie posten