maandag 4 maart 2013

Tijd voor reclame : BIO groenten en fruit

Het Lief is een BIO .. en nog iets van opleiding en dat zullen we hier van tijd tot tijd geweten hebben.
Ga hier nu geen heel epistel schrijven over de do's and dont's in ons huishouden want dan heb ik binnenkort geen lezers meer maar het gaat er hier soms hard aan toe.

Zelf ben ik weinig of niet met BIO bezig omdat ik het gewoon te duur vind. En ja, ik weet dat het zoveel gezonder is maar toch ... Ik weiger mijn geld nog langer te spenderen aan BIO groenten en fruit uit de Delhaize, brood uit de natuurvoedingswinkel of Ecover Schoonmaakprodukten.  Awoeeee hoor ik u zeggen .. Sorry ...

Tot een collega vorige week kei lekker uitziende baby bloedappelsientjes aan't eten was en ik meteen verkocht was ... Lag het nu aan het babyachtige of de kleur maar ik was compleet weg .. En zo maakte ik kennis met www.julienne.be ! En meteen wil ik hiervoor de nodige reclame maken en u beste lezer aanzetten om toch eens BIO te proberen. .. Ja, ik weet het, ik spreek mezelf tegen, zelfs het Lief kwam bijna niet meer bij.

Bij Julienne kan je zakken of bakken met groenten en fruit laten leveren in een winkel in jouw buurt. 
Julienne is bovendien een project met een sociale meerwaarde .. Er wordt samengewerkt met een sociale werkplaats in de buurt van Roeselare www.lochting.be, een initiatief dat mensen aan werk helpt  die in het gewone circuit nooit een kans zouden maken.  Zo'n projecten genieten mijn aanmoediging ! 

En klein groentepakket kost 8,5 euro, een groot 14 euro
Een fruitpakket kost 8,5 euro
De bak of zak wordt bovendien geleverd met een aantal lekkere recepten
Er zit ook altijd een groente in die wat minder bekend waardoor je verplicht wordt andere dingen te proeven ! 

De pakketjes worden op dinsdag geleverd in een natuurwinkel in jouw buurt. 
Zalig toch ? Dus, vanaf nu ben ik helemaal into BIO want het is EN gezond EN je steunt een maatschappelijk project. DOEN dus !!!! 

2 opmerkingen:

  1. tja, ik was meteen enthousiast eigenlijk... jammer dat ik in Limburg woon zeker?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. misschien toch eens kijken of ze in LImburg leveren :o))

    BeantwoordenVerwijderen