woensdag 31 juli 2013

fiets MODE ...

Noem het typical female, maar, ik wil netjes lopen en fietsen ..

En daar loopt het fout ... Vooral dan op het vlak van fietstenuetjes !

Ik bezwijk voor mannen op mountainbikes .. Als ik die zie in hun super strakke outfitjes (dikwijls zwarte broek, rood shirtje en camelbag om nog maar te zwijgen van het zware geluid van banden die je passeren) moet ik opletten niet van het pad te geraken. Ik denk dan bij mezelf, hemel, hoe fiets ik erbij ! Ik fiets nog altijd in mijn spullen van ruim vijf jaar geleden en ik ben ondertussen twee kledingmaten smaller .. Ik stijg dus net niet op als ik fiets ..

Tijd dus om rond te kijken naar nieuwe fietskledij .. En daar loopt het fout .. Want, blijkbaar mogen vrouwen én niet fietsen én niet trendy fietsen .. En dan slaat mijn hart meteen een aantal slagen over !

Hoe hard ik ook mijn best doe, ik vind niets dat leuk is ..
En ja, het ligt wellicht aan mezelf, ik val als een blok voor de outfits van www.wieleroutfits.nl meer bepaald de retro spullen en nee hoor ... niet te vinden voor dames. Als je dan mailt krijg je wel een vriendelijke reactie maar geraak je nog geen stap verder ! Je moet dan kiezen voor maatje "S" bij de mannen .. Beste wielerliefhebbers, dan hangt het nog als een zak rond je lijf !

Dus, producenten van wielerkledij .. Er zijn ook vrouwen die vallen voor Teamshirts !!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten