Een restaurant in het Londense Covent Garden biedt zijn klanten een bijzonder dessert aan. Op de kaart staat sinds kort ijscrème gemaakt van... moedermelk. Het dessert draagt de naam 'Baby Gaga' en wordt gemaakt van de melk van een vijftiental vrouwen die reageerden op een advertentie op een forum voor jonge moeders. Wie het nagerecht wil proeven, moet wel stevig in de buidel tasten. Een coupe kost 16 euro.
Volgens de makers is het ijs 'puur, organisch en volledig natuurlijk'. IJscrèmemaker Matt O'Connor, die met het idee op de proppen kwam, gelooft er rotsvast in dat het recept een succes zal worden. 'Als het goed genoeg is voor kinderen, is het goed genoeg voor de rest van ons', aldus de man. 'Niemand heeft de laatste jaren trouwens iets interessants gedaan met ijscrème.'
Het product is volkomen veilig, geven de makers mee. De gebruikte borstmelk en het ijs werden onderworpen aan uitgebreide gezondheidstesten.
Voor u gelezen in de Standaard op vrijdag 25 februari !
Volgens de makers is het ijs 'puur, organisch en volledig natuurlijk'. IJscrèmemaker Matt O'Connor, die met het idee op de proppen kwam, gelooft er rotsvast in dat het recept een succes zal worden. 'Als het goed genoeg is voor kinderen, is het goed genoeg voor de rest van ons', aldus de man. 'Niemand heeft de laatste jaren trouwens iets interessants gedaan met ijscrème.'
Het product is volkomen veilig, geven de makers mee. De gebruikte borstmelk en het ijs werden onderworpen aan uitgebreide gezondheidstesten.
Voor u gelezen in de Standaard op vrijdag 25 februari !
Had ik het geweten ... gat in de markt ...
IK die al jaren haar weg zoekt en niet vind ... Die geen blijf weet met creativiteit ... en dan openen ze een Mama-melk-café .. Mijne vriezer zit verdorie vol met mamamelk ... en het moet goei melk zijn vermits de kleine spruit al negen maanden aan de tutters hangt :o))
Geen opmerkingen:
Een reactie posten